KICK OFF DAGEN - om det gode arbejdsliv

Motivation | Arbejdsglæde | Forandringer

  • 07/02/2023
  • Hermans Tivoli Friheden - Aarhus

Oplev en underholdende dag på Hermans Tivoli Friheden i Aarhus med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Kr. 1095 - ekskl. moms

Tirsdag den 7. februar 2023
Tidspunkt: Kl. 9:30 - 15:10


Dem kan du møde

Jacob Palmqvist

Erhvervspsykolog Jacob Palmqvist er klar med en energifyldt foredrag om kommunikation på arbejdspladsen. Jacob vil udfordre jeres gamle vaner og adfærdsmønstre og styrke jeres kommunikationsteknikker.

Pia Hauge

Ledelsesrådgiver Pia Hauge er klar med et inspirerende foredrag om effektivitet på arbejdspladsen. Hvordan kan man blive mere effektiv ved at holde flere pauser? Foredraget er baseret på bogen ”Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde”

Nicklas Brendborg

Forskningstalentet Nicklas Brendborg er klar med tankevækkende foredrag om sundhed – og hvordan at vi kan leve længere. Nicklas er et af landets mest lovende unge talenter inden for bioteknologi og forfatter til den populære bestseller “Gopler ældes baglæns”.

Anette Prehn

Sociolog og bestsellerforfatter Anette Prehn er klar med et forrygende foredrag om vaner og forandringer. Få værktøjerne til at gøre forandringsparathed til en god vane og bliv klogere på din hjernes spilleregler. Hvordan styrker man sit mentale beredskab, og gør hjernen til en medspiller fremfor en modspiller?

Clement Kjærsgaard

TV-vært Clement Kjærsgaard er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.

  • Program

  • Om

Om KICK OFF DAGEN

Oplev en underholdende dag på Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Croissanter, kaffe og te
Frokost: En lækker tapasbuffet
Eftermiddag: Kage

Ved fakturakøb skal du klikke på tilmeld dig her og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN.

Vær opmærksom på følgende:

  • Der er adgang til Hermans gennem hovedindgangen til Tivoli Friheden.
  • Tivoli Friheden er placeret få kilometer fra Aarhus Banegård i den smukke Marselisborgskov. Der er 600 gratis parkeringspladser og nemme tilkørselsforhold til og fra motorvejen. Du kan læse mere om de øvrige parkeringsforhold her: https://friheden.dk/parkering/
  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Til dette arrangement kan vi desværre ikke efterkomme særønsker til forplejning. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad eller selv finde alternative løsninger.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontakt@kickoffdagen.dk


Se vores andre KICK OFF DAGE

ODENSE TEATER

Tirsdag den 7. marts 2023

Ved fakturakøb skal du klikke på tilmeld dig her og under trin 2

HERMANS TIVOLI FRIHEDEN - AARHUS

Tirsdag den 7. februar 2023

Ved fakturakøb skal du klikke på tilmeld dig her og under trin 2

BREMEN TEATER - KØBENHAVN

Mandag den 16. januar 2023

Ved fakturakøb skal du klikke på tilmeld dig her og under trin 2

ODENSE TEATER

Onsdag den 16. november 2022

Ved fakturakøb skal du klikke på tilmeld dig her og under trin 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsmail med inspiration og gode tilbud fra KICK OFF DAGEN - samt invitationer til vores spændende arrangementer. 

Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail igen. 

Læs mere om vores datapolitik her.


TILMELD DIG KICK OFF DAGENS NYHEDSBREV

* indicates required