om Kick Off dagen

KICK OFF DAGEN afholdes i professionelle rammer i Danmarks største byer

– og vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen. Tag et kig rundt på siden og find det arrangement der passer bedst til dig, din organisation eller dit team. Har du spørgsmål i forbindelse med tilmelding eller til vores arrangementer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Om Kick Off Dagen

KICK OFF DAGEN er en række åbne konferencedage, hvor man kan opleve nogle af landets mest populære foredragsholdere. Alle vores arrangementer er udviklet med det formål, at give medarbejderne fra landets virksomheder og arbejdspladser en indsigt og ny viden, der vil inspirere og skabe grundlag for faglig og personlig udvikling. Det gør vi bl.a. ved at samarbejde med de dygtigste og mest passionerede foredragsholdere.

KICK OFF DAGEN afholdes i professionelle rammer i Danmarks største byer – og vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen. Tag et kig rundt på siden og find det arrangement der passer bedst til dig, din organisation eller dit team. Har du spørgsmål i forbindelse med tilmelding eller til vores arrangementer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kommende Kick Off Dage

Musikkens Hus - Aalborg

Tirsdag den 2. maj 2023

Oplev en underholdende eftermiddag i Musikkens Hus i Aalborg, med tre fantastiske foredrag om trivsel og arbejdsglæde. Mød

BREMEN TEATER - KØBENHAVN

Tirsdag den. 30 maj 2023

Oplev en underholdende dag på Bremen Teater i København med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer. Mød

HERMANS TIVOLI FRIHEDEN - AARHUS

Tirsdag den 6. juni 2023

Oplev en underholdende dag på Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer.

HERMANS TIVOLI FRIHEDEN - AARHUS

Mandag den 11. september 2023

Oplev en underholdende dag på Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus med fem fantastiske foredrag om ledelse og

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsmail med inspiration og gode tilbud fra KICK OFF DAGEN - samt invitationer til vores spændende arrangementer. 

Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail igen. 

Læs mere om vores datapolitik her.